Wednesday, May 17, 2006

Tagged

Tagged by Sendhil


1.Grab the book nearest to you, turn on page 18 and find line 4.

Ans. From the report yor prepared for Activity C,List the business problems or situations that would be appropraite for (1) a short report or (2) a long report.

2.Stretch your left arm out as far as you can.& catch air?

Ans. Grabbed some risk management guidelines papers.

3. What is the last thing you watched on TV?

Ans. Hmm... Dancing with the Stars

4. Without looking, guess what time it is?

Ans. 12.40 Pm

5. Now look at the clock, what is the actual time?

Ans. 12.38 Pm

6. With the exception of the computer, what can you hear?

Ans.Funny voice of our strategy manager

7.When did you last step outside? What were you doing?

Ans. Morning... went to cafe to get some breakfast.

8.Before you started this survey, what did you look at?

Ans. MCM report.

9.What are you wearing?

Ans. Trouser and shirt.

10.When did you last laugh?

Ans. An hour before in the meeting

11.What is on the walls of the room you are in?

Ans. Poster of herald sun AFL 2006 premiers..

12.Seen anything weird lately?

Ans. hmm nah

13.What do you think of this quiz?

Ans. quiz???

14.What is the last film you saw?

Ans. Lord of War

15. If you became a multimillionaire overnight, what would you buy?

Ans. Depends on the millions I have.

16.Tell me something about you that I dunno

Ans. hmmm.........

17.If you could change one thing about the world, regardless of guilt or politics, what would you do?

Ans. I will abolish all the religion.

18.Do u like to Dance

Ans. Yeah but...i dunno to ..

19. Imagine your first child is a girl, what do you call her?

Ans. I would have to ask my wife suggestion as well. My suggestion would be- Arundhati

20 Imagine your first child is a boy, what do you call her?

Ans. I would have to ask my wife suggestion as well. My suggestion would be-Bharathi.

21.Would you ever consider living abroad?

Ans. Depends on the country

22.What do you want GOD to say to you when you reach the pearly gates?

Ans. How did u enjoy?

I would like to Tag- Veda, Ambi, Shuba, Sachin gops, Ms.Congeniality, Shree :)

20 comments:

senthil natarajan said...

that was nice

Shuba said...

hey,,intha tag i saw in ajapanese girl called cathys blog..i was wondering its anice tag...namma makalum aarmbichu taangala gud gud..post regularly.

unknown said...

nice one dude..soemthing different..

shanmugappriya said...

good and interesting.

ashok said...

:)

krk said...

namakku idhu puriya koncham late achungooo...

Different attempt...Maggiee Hot and sweet toamato-chillie sauce....its different..:)

வேதா said...

a good tag:) neenga yaaraiyum tag pannaliya:)

வேதா said...

enna gops, sonna udane tag paniteenga:) ok naanum vettiya entha post podavum idea illama irunthen:) will post it soon.

காசி (Kasi) said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Ms.Congeniality said...

Have posted my replies too..
urs was interesting :-)

Priyavadhana Kumaran said...

hey everyone are writing this tag-a?? Arjun wrote, then Shuba wrote - and now u also wrote!!

Gopalan Ramasubbu said...

@Sen:Danks dude

@Shuba:So japanese girl!! website ellam visit panrenga?;)

@Ammu: Danks.

@Shanmugapriya:Welcome here :).Adikadi vnga.

@Ashok.:)

@krk: Welcome here:) enakum puriya konja neram aachu then some how got the idea:).

@Veda.Danks for reminding:)

@Ms.C:Danks.Just posted my comments:)

@ Priya: hahaha it's the otherway arround.Me wrote then Shuba wrote and then Arjun wrote:).

Sasiprabha said...

I suddenly got tharumi Q&A in Thiruvilayaadal.. Namma sendhamil dialogues ellaam use panni innum oru dialogue set yen create panna koodaadhu.. I guess you have more creativity over these things. saare consider pannunga saare.

Syam said...

anna ungaloda previous 2 posts padichenunga...athilum bulb post la hope college, tiruppur aaha aaha enna thirumba college days kootitu poiteenganna...yendha bus SRT,SCP,CTC? bus etha irundaalum andha bag ah CBE to Tirupur sumandu vara sugam iruke athu thani....

shree said...

thanks for tagging - have updated mine. nice names u have chosen for ur kids. i luv bharathi. A,B, C nu oru 26 pethukka idea pola irukku?? ;-)

Gopalan Ramasubbu said...

@Sasi:creativity ellam illai saare,i was tagged with above questions by my friend Sendhil.so just typed the answers:)

@SCP bus ngna.namaku entha oorungna?

@ShreeDanks,ABC la oru 26 aparam A,AA,e,ee la oru ;)hee hee

Ghost Particle said...

Nice tag answers. nice kids name.

ambi said...

nice post gops. ipavaa wifeku sema chincha polirukku.. (selecting the name a thaan solren). :)
btw, i've replied ur tag..

said...

Looking for information and found it at this great site...
» » »

said...

Enjoyed a lot! » »